Айде от мен едно късо 1,2605 със стоп 1,2620.Имам стоп да избивам.![]()
Айде от мен едно късо 1,2605 със стоп 1,2620.Имам стоп да избивам.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако засили както си му е РЕДА,няма да е трудно да пробие 1.2635 - 1.2640 и може да стигне много нагоре.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
plovcity, как си настроен за тая седмица - бичи или мечи ?
.................................................. .......
stts, не мисля, че някой търгува по дневна, не и във форума. И как се влиза в сделка по дневна графикаНа нея плюс/минус 100 пипса са нищо, не се виждат на графиката.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
айде спекулантиииииии
късата от сутринта се държи солидно
Дизела ги усети и днес![]()
**_pro, спорът ми се вижда безмислен ,аз лично не мога да знам кой на кой фрейм търгува ,но в момента сме точно на самата тренд линия на дневна ,което, дори и някой да не я търгува трябва да съобрази ,а ако дневната даде съпротива ше се отрази най напред на малките графики ....
Последна редакция от stts : 04-09-2012 на 11:12
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
За седмицата като цяло - мечи. До 1.2450-60
Даже се чеша по врата дали вече не започна падането и да пускам тежката артилерия....
.................................................. .............................
Последна редакция от plovcity : 04-09-2012 на 11:14