Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ние няма и да разберем какво пише в тази бежова книга
няма къде да прочетем
незнам дали се публикува някъде
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
незнам какво има там на масата до теб но май си прекалил с него! всъщност слабо ме интересува... успех с дългата
----------
ти май найстина си прекалил .............. БЕШЕ ПОДКРЕПА А СЕГА Е СЪПРОТИВА !!!! хайде да не се учим, на основни неща !
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!
Цитат
Изход
Настройки
Моят профил
Съобщения
Добре дошъл, masta
Форум
Нови мненияЛични съобщенияПравила на ФорумаЧЗВКалендарОбщност Действия Бързи връзки Състезания и конкурси
Какво ново?
Покани приятели
Разширено търсене
ФорумДискусия за пазари и търговияДискусия за търговия на живо търговия на eur/usd+ Отговор в тема Страница 5714 от 5714Първи...47145214561456645704571257135714 Резултати от 57*131 до 57*140 от общо 57140
Тема: търговия на eur/usd
Виж първото непрочетено мнение
Контрол над темата
Търси тема
Оцени тази тема
Изглед
Днес*17:22 #57131
FREELANCER
Новак
*
Град
Сливен
64
Accumulated bonus
16.20 USD
Благодарности
0
Благодарили са му 1 Път в 1 Пост
Първоначално написано от plovcity
Дори и на часовата си го има...... там дори тройно дънце се види
единственото което виждам е цената да си седи в низходящия канал под пробитата съпротива 1,25345 няма дори бича дивергенция !?
Отговори * Отговори с цитат * * Благодарности * * * *
Днес*17:24 #57132
disel84
Централна банка
*
11*107
Accumulated bonus
3172.85 USD
Благодарности
168
Благодарили са му 114 Пъти в 106 Поста
сега има някаква бежова книга в 21 часа
тя ако даде нещо
до петък Бернанке ще се лъжем така на дребно
аз чакам 1.2519 лимит за 8 пипа не може го изпълни
Днес*17:25 #57133
plovcity
Централна банка
*
Град
Пловдив
9*302
Accumulated bonus
2034.35 USD
Благодарности
9
Благодарили са му 199 Пъти в 177 Поста
Първоначално написано от FREELANCER
единственото което виждам е цената да си седи в низходящия канал под пробитата съпротива 1,25345 няма дори бича дивергенция !?
Това, че ти не виждаш, изобщо не е мой проблем.
.................................................. ................................
И не се казва съпротива, а подкрепа. Съпротива е друго нещо.
Ама и това не е мой проблем.
Днес*17:25 #57134
~@~
Старши дилър
Не е зададено настроение *
Accumulated bonus
240.55 USD
Благодарности
7
Благодарили са му 20 Пъти в 19 Поста
Интересно какво ли са написали в тази Бежова книга?
Днес*17:26 #57135
FREELANCER
Новак
*
Град
Сливен
64
Accumulated bonus
16.20 USD
Благодарности
0
Благодарили са му 1 Път в 1 Пост
Първоначално написано от disel84
сега има някаква бежова книга в 21 часа
тя ако даде нещо
дизел сега я видях тя волатилна тая бежова книга бре .... ех ех
Днес*17:26 #57136
DEMON
Дилър
*
Accumulated bonus
230.75 USD
Благодарности
21
Благодарили са му 27 Пъти в 25 Поста
Първоначално написано от koceto
мисля,че е време днес да го оставите това евро и да се пренасочите към ракията ;д
Как ще го оставим, след малко почват големите движения, като удари многото стопове на 1.2580-1.2600, ще литне със стотина пипса
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=fnD1ycaMpbY
Днес*17:26 #57137
stts
Старши дилър
Не е зададено настроение *
Град
Varna
1*672
Accumulated bonus
491.70 USD
Благодарности
23
Благодарили са му 23 Пъти в 23 Поста
Първоначално написано от koceto
мисля,че е време днес да го оставите това евро и да се пренасочите към ракията ;д
аз мисля подобно нещо да направя ,лека вечер на всички а и спорна за нощната смяна ............
Price is King ...
Днес*17:29 #57138
plovcity
Централна банка
*
Град
Пловдив
9*302
Accumulated bonus
2034.35 USD
Благодарности
9
Благодарили са му 199 Пъти в 177 Поста
Първоначално написано от ~@~
Интересно какво ли са написали в тази Бежова книга?
Пука ли ти изобщо? Каквото и да са писали, пазара няма да спре.
Днес*17:31 #57139
disel84
Централна банка
*
11*107
Accumulated bonus
3172.85 USD
Благодарности
168
Благодарили са му 114 Пъти в 106 Поста
ние няма и да разберем какво пише в тази бежова книгаМи защо пълниш темата с глупости тогава,
имай малко мярка........................................ ...............
Точно така. Когато го проби, беше подкрепа. Ти за тогава говореше, нали? Аз че съм пил - пил съм, ама не чак толкова. Беше пробита ПОДКРЕПА, сега тя е съпротива, която все още НЕ Е ПРОБИТА.
казах ти че цената е под съпротивата .. тоест под пробитата вече подкрепа .. няма как да кажа подкрепа защото вече НЕ Е ПОДКРЕПА!!!
уффф както и да е явно днес този 54 пипа рейнж се е отразил на доста хора !
masta,
това админа ще го изтрие сигурно
повече коментари няма да правя за големия пост защото отивам да си гледам филма![]()
Сега в 21.00 ще видите как една артия с цвят на кашон може да предизвика истерични припадъци на един шизофреничен пазар.
Кашон,ама пазарят обаче го счита за мноооого важен с оглед на разцъфващата QE-мания.
Сам си се смея с глас,добре че никой не ме вижда.![]()
Фибо....мибо....грънци
FREELANCER, Не движи добре на мъж заядливо-интригантско поведение.(ако си жена, приемам ти поведението)