plovcity, аз по никакъв начин не съм приел това като упрек към мен, но и дори да беше, аз се смятам за широко скроен човек, така че винаги за мен е добре дошло да чуя различни от моето мнение. Между впрочем ми допада как ти расъждаваш и преченяш нещата, а и виждам, че не си от вчера в форекса. Айде сега лек от мен, че утре ни чака тежък ден![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
бил съм на запад доста годинки ясно ми е как ,колко и от къде се вади
но нека не навлизаме в подробности че доста ще разводним темата.Исках само да дам пример с него понеже засегнахме фундамента по горе
![]()
Bulls, Bears Make Money, Pigs Get Slaughtered!
както се опъна,може и до американската да изкара
хайде лека и от мен!утре ще му мислим.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
180000 годишно прави около 600 $ дневно....... е, тук стандарта не е толкова висок
Uploaded with ImageShack.us
ОК ФрийленсърПримерът ти не бе точен, защото съм 90% сигурен, че твоят познат не е търговец , в смисълът който се влага тук във форума. Финансовите компании имат различни отдели. Щом твоят човек взима 200 000 $ годишно, то не е той човекът, който взима решенията какво и кога ще се купува и продава
Та .... нищо общо със самостоятелна бойна единица на пазара, каквито сме ние
----------
Ти си егати и работохолика бре![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
що се хванахте за сумата бре хора !? това му е заплатата на човека без екстра бонусите !!! мисля че за американския стандарт е над средното ниво!
говорихме за това че там работят главно с фундамент ехооо ...![]()
Както и да еНа Wall Street се работи с чар и обаяние
Онези дето крещят на борсата лапат стинки
![]()
ами така е цял ден размахва листчета к'во да прави човека ......![]()