гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Този, при който имам отворена позиция е Делтасток, но те си казаха, че днес им е неработен ден, другия ми брокер с реална сметка е ХотФорекс, на който графиката му се движи, но отказва да ми отваря позиции.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Весели празници на всички и от мен!
Да HotForex са доста добри, а за другите не съм ги чувал. И аз имам 2 отворени дълги позиции, но ги оставям докато не стигне 1.35. До тогава няма да ги пипам. Днес при повечето брокери спредовете са умопомрачителни направо. В други форуми чета, че при някои двойки при различни брокери има спредове от по 50 и нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Весела Коледа и от мен.Да сте живи и здрави.То търговията я няма и на +500 ама това не ни пречи да продължим празнуването.Пък и утре е Стефановден,който има именник да се стяга.![]()
Навсякъде спредовете са в небесата. И защо са тези тъпи номера! Аз се гърча при кабела. И хич, ама хич не съм доволен! И изобщо има ли днес работещи банки и борси? Или е само приумица на брокерите.
Ratetouilli, супер скокчета си прави двойката, рай за скалпиране, но моите брокери почиват
дано поне си запази бичото настроение, а аз да устискам до 24:00, та да мръдна стопа на зеленко при Делтите
Последна редакция от plovcity : 26-12-2011 на 14:52
За сега се движи добре двойката, вече съм на +34 пипа с приличен обем, дано не се върне надолу![]()
5$ на пипс - са ти към 150тина някъде за сега. Би трябвало да е нагоре от тук нататък. Според мен дъното си беше ударено тази година и няма да има ново по-дълбоко, но да видим. В момента е много непредвидимо, но аз Януари съм почти сигурен, че 1.35 ще бъде достигнато много бързо (още първите две седмици).
и аз съм категорично в отбора на биковете, но.....
е, на са 5$, а почти 2 Евра на пипс, но пак си е прилично
от 1.3041 ми е дългата, да видим в полунощ какво ще покаже сметката![]()
Последна редакция от plovcity : 26-12-2011 на 15:28