оооо, грийди, привет
оооо, грийди, привет
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз на дълги съм заложил и съм призовал биволско търпение
Според мен въобще не трябваше да влизам защото е точно в един тесен рейндж в които няма достатъчно волатилност нито нагоре нито надолу и докато цената не излезе от даденият си диапазон толкова е надолу колкото и нагоре.
Влязох само защото имаше сетъп от барчета въпреки, че и той не беше достатъчно рентабилен. но 2-3пипа стоп не са кой знае какво.
Това не означава да пускаме дълги или къси позиции. От както е формирано дъното на 14 декември в момента от него сме на 120пипса. Или за 10 дена почти имаме средно движение от 12 пипса на ден. Сега си дал едночасовата но моментната ситуация показва единствено че ако имаше някаква отворена позиция по-рано евентуално е по-добре да изчакаш цената да реши дали ще ходи надолу или нагоре и тогава да затваряш. Но ако сега сядаш то пускането на ордер е лишено от смисъл.
За да има поне малка идеята за пласиране на ордер трябва да излезе цената поне от долният малък правоъгълник. След това и от по-големият ако тръгне нагоре. Но докато сме в тази консолидация която съм обозначил с червените линии, входовете са много рискови и с ниско ниво на отплата спрямо риска, текущо за даденият момент. После може да се образува нещо друго и да има повече възможности.
http://prikachi.com/images/311/4176311O.gif
Последна редакция от greedforsuccess : 23-12-2011 на 13:48
грешно обобщаваш, всеки ден си правеше по стотина пипа в едната или другата посока, не 10 на ден
е, днес се кротна в рейнж, вярно
Последна редакция от plovcity : 23-12-2011 на 14:05
Взе да бяга май към долната граница на рейднжа, от там мисля да се впусна с една дълга пък ако пробие ( в което се съмнявам ) ще пускам за надолуайде весели празници
5 минути по късно: Айде една дълга с малък обем от 1.3050 със стоп на 1.3010 и да изчезвам![]()
Последна редакция от Pesho : 23-12-2011 на 15:53