мисля , че ше има още едно слизане надолу по време на американската сесия ,докъм 1,2240-45 ..............
мисля , че ше има още едно слизане надолу по време на американската сесия ,докъм 1,2240-45 ..............
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
кои други валути,то няма валута ,която да е направила повече,пак е добър ден,на фона на последните 2............:д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последни къси за днес, от 1.2275, стоп 1.2299 и лимит 1.2200, където ще затворим до утре.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Много се проточи това чакане, почвам се изнервям......
джинтоникледлимонджинтони кледлимонджинтоникледлимо н
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Време е биковете да полудеят малко, айде plovcity надахай ги малко![]()
като гледам четири часовата не е изключен и вариант на тесен рейндж от 2240 долу до 2380 горе и така цяла седмица .....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Май ще ми пренощуват дългите....... Е, има и такива моменти......
----------
Ихаааа..... рейндж 2240-2380 ми харесва!!!! Даже много ми харесва!
Да качи още малко и си местя стопа на дългата на плюсмай е време за почивка вече, утре ще го борим с нови сили, или то нас
![]()