ййййес, измъкнах се, стопа ми е на зелено
сега следва тактиката, която ви описах в началото
ййййес, измъкнах се, стопа ми е на зелено
сега следва тактиката, която ви описах в началото
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
от 11.февруари ( h4) тренда е категорично възходящ
на по-високо ниво от 01,12,2010 (d1) също е възходящ
Последна редакция от plovcity : 10-03-2011 на 16:22
Ок, кажи ми какви са ти таргетите и на какви фреймове действаш. Говориш ми за дневни и седмични параметри, а те притесняват няколко пипса на минус.
стопа ми е на 1,3810
лимит нямам
от големите фреймове се ориентирам за глобалната посока, а решенията за влизане ги взимам на дневна или часова графика
притесняват ме наколкото пипса, защото направих великата глупост да вкарам всички средства.....
най-големия враг на трейдъра - алчността
Последна редакция от privelege : 10-03-2011 на 17:35
как може да гледаш Н1 и Д1 и да влезеш с целия обем. То няма никакъв резон. Един бар на Н1 ако е 50 пипса ти немойш да издържиш само неговото пробиване а камоли пробив на връх или дъно.стопа ми е на 1,3810
лимит нямам
от големите фреймове се ориентирам за глобалната посока, а решенията за влизане ги взимам на дневна или часова графика
притесняват ме наколкото пипса, защото направих великата глупост да вкарам всички средства.....
най-големия враг на трейдъра - алчността
Беше писал и някакво следене на М1. От м1 до Н1 има 1:60 разлика в мащаба. Това е страшно много и няма нищо общо. Нз някак си много несериозно ми се струва това което си направил.
Е не е толкова грешен де![]()
Малките изграждат по-големите, съответно големите са производни на малките и това, което го има в един часови бар се показва от по-малките фреймове. Сега ако влиза на дневна графика с присижън на минутна или 5 минутна е пълна простотия наистина, но до Н1 става.
Зависи и как гледа на чартовете. Но ако гледа нивата най-вече а не някои индикатори, то се получава нещо доста добро честно казано.
Може за всеки различни работи работят. Ама днес съм оут ъф фаиър. 3 чакащи поръчки ми взе и ми удари и на 3те стоп на -10. Мой ли да съм толкоз зян днес.
Ей сега съм къс от 3820, пък да видим пак ще ми го мушне ли на -10 или не![]()
двойката се разтанцува, но мисля, че възстановява възходящия тренд, пускам дълга позиция на 1.3932
10:48
тая гадина се приближава отвратително близо до стопа ми 1,3900
11: 03
уфффф.... май се измъкнах, ай един плътен стоп на 3925, че.....
цъ цъ цъ...... паунда тръшна долара, а еврото се лигави
11:27
нов стоп на 1.3940
ае, отивам си пия кафето
11:34
опалаааа..... стоп на 1,3955
11:40
тва беше.... удари ми стопа на +23 пипса
Последна редакция от plovcity : 14-03-2011 на 11:43
Аз днес пуснах една дълга от 3930 и затворих на 3960.
след това ударих един стоп на -4 и имах една къса на +4.
Сега пък съм къс от 3956(като малко закъснях.) трябваше да е от 3961. ама там се зачудих и аз не знам на какво.
и стоп на -7
19.35 = къса от 3996
Последна редакция от stanislavnba : 14-03-2011 на 20:00