Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
plovcity, ако става на въпрос, низходящия тренд на еврото, е започнал 07. 2007г. Но това е друга работа. Миналата година, два пъти вдигането на лихвата даде 20 фигури, но ти така и така ще спориш. Тъй, че няма значение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да споря ли? Нееее, няма да споря. Графиките си показват. А с фактите няма как да се спори. Излезли резултати за безработица? за лихвени проценти? Някой имал изявление?.......... Поглеждам графиката на съответната дата и час и не виждам НИЩО. Поне едно събитие ми дай, с дата и час, което е променило курса на двойката. Това, което преди малко го даде като пример за 4 фигури, сам виждаш, че е несполучлив пример.
Падането е от ПРЕДИ първи май. На седми май има леко заиграване, не промяна на тренда. Къде ги видя тия 4 фигури на тази дата не знам.
Uploaded with ImageShack.us
Последна редакция от plovcity : 07-08-2012 на 20:08
ами сега какво ще правим
нагоре или надолу ? кой ще каже за посоката...
Ох, DEMON, не се връзвай на небивалици.Който търси трета вълна в рейнджа, си е негов проблем. Третата вълна е прословута със своята мощ, тя обикновено просто взривява графиките и се развива "на един дъх"... Няма и не може да има трета вълна там, където графиката става едно нищо и никакво мазало. Ама това не е наш проблем, а на този, на който му се привижда баш тука трета вълна. Седи си на ръцете и чакай да видим накъде ще избие този рейндж. Друго не ни остава.
..............
На юг май ще избие.А дано, че да ми излязат късите!
Сити, когато една валутна двойка е в реиндж, почти винаги някакво важно събитие, изказване или новина дават посока на движение.Да споря ли? Нееее, няма да споря. Графиките си показват. Излезли резултати за безработица? за лихвени проценти? Някой имал изявление?.......... Поглеждам графиката на съответната дата и час и не виждам НИЩО. Поне едно събитие ми дай, с дата и час, което е променило курса на двойката. Това, което преди малко го даде като пример за 4 фигури, сам виждаш, че е несполучлив пример.
Падането е от ПРЕДИ първи май. На седми май има леко заиграване, не промяна на тренда.
Uploaded with ImageShack.us
----------
Иве, аз съм за нагоре, посока 1.2500 - 1.2520. После съм надолу към 1.2100 - 1.2020. Нямам отворени позиции, само чакам БренанкеОх, DEMON, не се връзвай на небивалици.Който търси трета вълна в рейнджа, си е негов проблем. Третата вълна е прословута със своята мощ, тя обикновено просто взривява графиките и се развива "на един дъх"... Няма и не може да има трета вълна там, където графиката става едно нищо и никакво мазало. Ама това не е наш проблем, а на този, на който му се привижда баш тука трета вълна. Седи си на ръцете и чакай да видим накъде ще избие този рейндж. Друго не ни остава.
..............
На юг май ще избие.А дано, че да ми излязат късите!
![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Ти наистина ли си въобразяваш, че месечния и седмичния /на големите инвеститори/ тренд, се определя от нещо друго, а не от фундаментални показатели?Да споря ли? Нееее, няма да споря. Графиките си показват. Излезли резултати за безработица? за лихвени проценти? Някой имал изявление?.......... Поглеждам графиката на съответната дата и час и не виждам НИЩО. Поне едно събитие ми дай, с дата и час, което е променило курса на двойката. Това, което преди малко го даде като пример за 4 фигури, сам виждаш, че е несполучлив пример.
На 13.01.2011г., Трише прави изявление, че има инфалция в ЕС, демек ще вдигам лихвата. Виж какво се случва същия ден.
След това 20 фигури нагоре.
На 05.05. 2011г. , пак Трише обяснява, че инфлацията е овладяна.
Виж какво се случва тогава. Предишния ден е върха на възходящия тренд.
За тази година ти казах оснополагащите събития, дотук.