Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега виждам че Австралия почивали днес ... няма да има кой знае какви движения таз сесия ...
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Обяснявам за последно:Какво има да ти обяснявам, според теб като влезнеш със сто процента от акаунта можеш да издържиш сто пипса против теб, което за мен е невъзможно, как така имаш 100 долара влизаш със всичките 100 във позиция, което е 100 процента от акаунта, и имаш по твоите думи пари да издържиш на сто пипса движение против теб, как става тоя номер.
При ливъридж 1:100 и вход със 100% акаунт, всеки пип ти е 1% . За да ми занули акаунта, трябва да направи 100 пипа против мен. 100пипа са 100%товия ми акаунт. Не 4%, не 38% , не 54%.
Но хайде, ти ми обясни какви са тия твоите цитирам:"Значи не си влезнал със сто процента, след като вземеш от нещо 100 процента от него ти остават 4, 38 или 54 процента, нищо не остава"
Обясни ми за тия 4,38 и 54 %
Стана ми интересно.
Последна редакция от plovcity : 05-08-2012 на 23:39
То е ясно щом почиват ще се ренджи цяла нощ. Аз да клъвна по 10 пипа от еврото и евро йена и да си лягам спокойно
Кабела не го пуснах зачудих се евро нагоре кабел надоло и така 20 пипа отървах
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма какво да ми обясняваш, при вход с 100% от акаунта в акаунта вече няма никой, от акаунт с 100 дорала, 100% процента от него са 100долара, като влезнеш със 100 долара в позиция, колко остава от този стодоларов акаунт.
Май има доста да четеш. Прочети какво е ливъридж.... на български - кредитно рамо. Прочети и какво е маржин. При ливъридж 1:100 маржина на 100$ е ....... познай колко?
Ще ми обясниш ли за ония твоите 4, 38 и 54 % ?
Последна редакция от plovcity : 05-08-2012 на 23:47
Голямо изсипване си мисля , че ще има ... той и петрола ще пада
................
Той тоя гап направо улеснява нещата, направо по върха на каналчето си е и мисля, че ще атакува дъното на каналчето и от там ще се мъчи вече нагоре