Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дзверя се, ама не виждам никаква правописна грешка в поста на Джиджи......... Я ни свЕтни де е грешката?
Докато в твоя......
А Ива, виж колегата, обясни му как се пише семейство .
Недей само мийте обръчи набива, като си почнала давай наред .
запетайка, втора запетайка, точка, "й" вместо "и" пак запетайка, точка......
Последна редакция от plovcity : 03-08-2012 на 21:12
колега може ли да ми дадеш точното име на фона в мт4 от картинката...
мерси предварително!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
според мен всеки един млад човек трябва да премине през "школата на живота", а това реално, са контактите с другите. Трейдинтъг е самотно занимание. Друго е да работиш в колектив, да сменяш работа, да се сблъскваш с различни видове проблеми, да ги решаваш и т.н. Всичко това в трейдинга го няма. Лично мнение, но съм убедена, че е така.
----------
ти нали си на 68, що се оправдаваш--
----------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз не се оправдавам и няма за какво .Това е за мене като въздуха и слънцето колежке. Аз се развивам постоянно в тази сфера и не искам да се хваля имам три сайта от мене собственоръчно направени в тази насока от който ми идват основните печалби . А форекса ми е хоби вечеспоред мен всеки един млад човек трябва да премине през "школата на живота", а това реално, са контактите с другите. Трейдинтъг е самотно занимание. Друго е да работиш в колектив, да сменяш работа, да се сблъскваш с различни видове проблеми, да ги решаваш и т.н. Всичко това в трейдинга го няма. Лично мнение, но съм убедена, че е така.
----------
ти нали си на 68, що се оправдаваш--
----------------------------------------
![]()
Възможно е, но не виждам как форекса лишава един млад човек от общуване, па и ако е печаливш хептенспоред мен всеки един млад човек трябва да премине през "школата на живота", а това реално, са контактите с другите. Трейдинтъг е самотно занимание. Друго е да работиш в колектив, да сменяш работа, да се сблъскваш с различни видове проблеми, да ги решаваш и т.н. Всичко това в трейдинга го няма. Лично мнение, но съм убедена, че е така.а това с работата....... тази неща за които говориш се случват на малка част от работещите хора, по простата причина, че в голямата си част бг работниците са просто едни надничари от които нищо не зависи.
айде поздровче
pesho, днес ти е крив деня, я дай малко на таз вълна![]()
![]()
това как се връзва с твърдението ти от преди малко , че от форекс за седмица вадиш повече, от колкото от другият ти бизнес за месец ?Аз не се оправдавам и няма за какво .Това е за мене като въздуха и слънцето колежке. Аз се развивам постоянно в тази сфера и не искам да се хваля имам три сайта от мене собственоръчно направени в тази насока от който ми идват основните печалби . А форекса ми е хоби вече
абе не е точно така, ама не ми се спори в петък вечер, става лиВъзможно е, но не виждам как форекса лишава един млад човек от общуване, па и ако е печаливш хептена това с работата....... тази неща за които говориш се случват на малка част от работещите хора, по простата причина, че в голямата си част бг работниците са просто едни надничари от които нищо не зависи.
айде поздровче![]()