трудно се предвижда
имаше някакви стратегии за отиграване
аз лично може и да го изгледам само не съм го измислил![]()
трудно се предвижда
имаше някакви стратегии за отиграване
аз лично може и да го изгледам само не съм го измислил![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
предварителните данни : 15:30 USD
Non-Farm Employment Change
101K 80K
и ? според предварителните накъде трябва да е?
да,ние новичките задаваме тъпи въпроси
По-голямо число-по-малък шанс за QE3,положително за долара.И обратното.
Фибо....мибо....грънци
~@~ (02-08-2012)
По-голямо число-по-малък шанс за QE3,положително за долара.И обратното.
имаш съмнение за QE3?
въпроса не е дали , а кога ще бъде пуснато![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе Нафта, то докато дойде това QE3 пазара колко пъти може да отиде надолу,нагоре,а?
нещо от типа на микротренд в тренда
Месечната промяна в неселскостопанската заетост. NFP се съобщава всеки първи петък от месеца в 8 ч. и 30 мин. Нюйоркско време и обикновено е или причина или предтекст за невероятно пощуряване на форекс пазара и огромни движения в главните валутни двойки в рамките дори на минути. Някои път се случва в първия час след оповестяването на NFP, курсът на определена валутна двойка да хвръкне със 100 пипса нагоре и за още един час да се смъкне със 150 пипса. Не съветваме никой начинаещ да търгува преди и след НФП... или да си го кажем направо ако е първия петък на месеца, въобще не търгувай... но пък можеш „отстрани” да се насладиш на трилъра, наречен NFP.ВАЖНО ЗА УТРЕ!!!
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
С ДЪЛГИ нагласи съм ,само днес бях къс
1.2300 е "справедливата" котировка за тази седмица,
![]()
DEMON
Копи-пейст-копи-пейст......... а някакво собствено мнение?
ако ви гони тръпката и лесните пари пробвайте се...аз съм гърмял повече пъти отколкото да го хвана...най добре гледайте отстрани...ако толкова ви се търгува поне влезте 15-30 мин.след новината...да има някаква посока поне...иначе е бомба със закъснител...чист хазарт...
DEMON
Копи-пейст-копи-пейст......... а някакво собствено мнение?
Това съм го запазил от някъде, да си го чета преди всеки петък, че много пъти съм го забравял![]()
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Цитат ~@~ "предварителните данни : 15:30 USD
Non-Farm Employment Change
101K 80K
и ? според предварителните накъде трябва да е?
да,ние новичките задаваме тъпи въпроси"
...................
Кльомба, не можах да се стърпя да не ти припомня един твой неотдавнашен пост:
"...Баси? "Би ли споделил"
ако мен някой ми зададе такъв въпрос ще му кажа че е ИДИОТ
На този пазар четеш и следиш новините,не да търгуваш на гърба и мнението на някой съфорумец,за който си се хванал като удавник за сламка
много се извинявам,моите уважения към останалите съфорумци,но по принцип не търпя такива индивиди..." (справка стр. 4463, 07.27.2012)
....................
Кльомба, ами чети и следи новините, не се хващай за някой съфорумец като удавник за сламка - щото такива ти ги наричаш публично "ИДИОТИ", с главни букви. Това, последното в случая отнася ли се за теб, или ти си изключение от твоите собствени правила?