12:45 - infostock.bg - Standard & Poor's потвърди максималната си оценка ААА за Германия
12:45 - infostock.bg - Standard & Poor's потвърди максималната си оценка ААА за Германия
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"при всички положения едрите трябва да изчакат да чуят какво точно ше се каже в 15 30 ,да няма някоя изненада ..."
То да ти кажа честно те вече могат и да знаят какво ще се казва. Та нали затова са големи, а не като нас малки![]()
P.S. и даже да са го отиграли вече...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
едрите са едри защото са информирани
заели са позиции , да не ги мислим , ми да си гледаме графиките![]()
Какво ще има в 15.30 че е толкова важно
гледам лихвите ще пипат в Австралия
при всички положения едрите трябва да изчакат да чуят какво точно ше се каже в 15 30 ,да няма някоя изненада ...
Едрите не само знаят, ами дори диктуват кой какво трябва да каже. За тях не берете дерт.
сити , не мисля че чак толкова големи са конспирациите ................................
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Аз си мисля, че ще има пак изсипване надолу
.................................................. .....................................
На пет минутна, ще се получи някаква фигурка, двоен връх или триъгълник и ще се дебне за вход. Предполагам за къси с малък стоп, а ако някой търси дълги може и сега.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Пуснах едно дълго
няма да ги чакам , каквото искат това да казва
.................................................. ....
цитат:
"а ако някой търси дълги може и сега."
..............................
сложил съм![]()
сити , не мисля че чак толкова големи са конспирациите ................................
Такива са, колега...................................... ...................................![]()
Пуснах едно дълго
няма да ги чакам , каквото искат това да казват
а ако някой търси дълги може и сега.
сложил съм
Търпение се иска за форекса, не трябва да се рискува с лека ръка. Дългите ги виждам след 1.2300, а по-сигурни след 1.2312
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc