И аз пускам дълга за сега, има доста новини от САЩ следобед обаче и трябва да се внимава много !
Дано да продължават да купуват евро заради Испанците !
И аз пускам дълга за сега, има доста новини от САЩ следобед обаче и трябва да се внимава много !
Дано да продължават да купуват евро заради Испанците !
army dad
Хайде пак нагоре,бях почнал да се съмнявам че ще продължи![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нов ден, нов късмет
аз съм пак с биковете, но около празниците се случват какви ли не обрати...... големите акули често си правят гаргари с малките рибки като нас
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така е доста продължи този бичи тренд,но докато го има да го хванем,пък после ще му мислим при корекции или обръщане
имах предвид манипулирането на пазара от големите играчи точно преди големи празници като Коледа, Нова година, Великден.....
Преди половин час обърна тренда, не им харесаха новините от Германия на трейдърите и обемите на мечките се покачиха .
При негативни новини от САЩ може и 1.4700 да стигне еврото .
Не се знае нищо още . Много са гадни тези дупки в новините по три часа . Търговията буквално замря от 40 минути на сам.
Само 15 писа движение на долу евро/долар и паралелно същото движение за другите валута/долар .
Аз все си мисля, че ще се повтори вчерашния сценарий, постоянен тренд на горе и спад като затвори борсата в Лондон.
army dad
аз прибрах 20 пипса и обърнах на къса но и оставих чакаща дълга ако възобнови тренда
ще подмине 1.4700 и ще гони 1.4800
е, може и да не го достигне днес, но това показва техниката, аз на нея вярвам
на двойката изобщо не и пука от новините
и не разбирам, къде видяхте, че тренда е обърнал? категорично си е възходящ
Последна редакция от plovcity : 21-04-2011 на 10:54
когато е най-категоричен е и най- съмнителен,но късата тръгна към стопа и ще ми лапне 20-те пипсчета,и пак ще хвана дълга,но това обръщане,ще ми намали печалбата.
От 1.4640 до 1.4613 близо 37 пипса падна тренда , ако някой е с голямо кредитно рамо ...
Сега обаче възвръща позиции и преодолее ли 1.4640 спирка няма да има.
Поне така показва техниката![]()
army dad