Много ми прилича това движения, като на 28 юни , когато направи подобна атака пак на върха и после се изсипа
Много ми прилича това движения, като на 28 юни , когато направи подобна атака пак на върха и после се изсипа
Затворих късите и пускам дълги на 1.2245 с стоп на 1.2233 и лимит на 1.2420. Ако чукне стопа влизам пак къси.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
та в този ред на мисли ,на повечето дълги стоповете ше са около 2170 ,а на мечките горе над високото за вчера .........
възможно е да си останем между двете днес ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
аз я предпочитам в обратния вариан , който се страхува от гората не ходи за мечки ..
цитирам един трейдър с под 10 пипсови стопове ..и не бих казала, че го е страх нито от едното, нито от другото... , не ги и занулява често![]()
пп/ стоп от 150 пипса си е точно страх от гризлита , или поне не означава често ходене в гората![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Другата седмица предполагам, че няма да е така рейнджова понеделник и вторник са края на месеца-тогава обикновени винаги има добри добри движения.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм съгласна- аз слагам такива стопове като влизам на дневна графика.Като прибавиш към стопа два път и спреда на някоя екзотика и разширяването на спредовете нощно време или по време на новини и той си става голям стопа, от по-голяма графика няма начин да влезеш с 6-10 пипса стоп.аз я предпочитам в обратния вариан , който се страхува от гората не ходи за мечки ..
цитирам един трейдър с под 10 пипсови стопове ..и не бих казала, че го е страх нито от едното, нито от другото... , не ги и занулява често![]()
пп/ стоп от 150 пипса си е точно страх от гризлита![]()
Мен това ме устройва, нямам навик да вися с часове, за да направя перфектния нискорисков вход-който пак на по-големия фрейм ще е 30-70 пипса.
А сега като гледам, лично аз виждам още един - пети вариант : Връщане до диагоналната подкрепа и оттам нагоре.
Имахме неотдавна точно такъв случай, за който коментирахме със Soros. Аз тогава го споделих, после се поведох по мнението на Soros, после пък споделих тук за моето подвеждане и отнесох бая безмислостни подигравки от добронамерените съфорумциЕ, поне се научих да слушам само себе си, така че нямам основание да се жалвам. Даже благодаря на онези, които ми се подиграха тогава.
Ако не бяха толкова унесени в сарказма си, надали щях да се науча да слушам повече себе си и по-малко другите.
Между другото стопчето ми е вече на нула.
zmei (27-07-2012)
zdr Novak,аз също мисля че пластовете се поразместиха последните два дена и ни чакат по волатилни дни ...много мечки изкараха преждевременно
и ще се опитат да продадат пак ,а има и бичи настроения вече .........
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
stts, Дано, че тоя рейндж, а нагоре , а надолу получавам световъртеж- тая рейнджовата търговия е много изморителна
,