то и аз през ноща направих едни леки 50 точки , обаче ментите , спрайтовете и плажчето (басейнче) ще ги отложа за утре или евентуално събота за да не опусна и утрешния купон които се очертава![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да попитам нещо,,,,,,,,,,,,,,,,,
От къде да си сверя часа, че
показва ми мненията с два назаде?????
П>П>Справих се !!!![]()
Последна редакция от REDA : 28-06-2012 на 09:19
аз купих на евро/йена
Реде контра съм ти до 11.20 поне после може сменя ще видим
ако не ми вземете стопа до тогава![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дълга с параметри: вход- 1.24968(малко ранен), стоп- 1.24750, цел- на по-късен етап. Забел: Ако се замотае и не пробие в рамките на час 1.2524, се изнасям от сделката.
Uploaded with ImageShack.us
Добър ден и от мен!
soros, ти вчера се оказа много прав за тестването на тренд линията - точно така се случи - тества я няколко пъти, отблъсна се и пое на север.
Сега чета, че си мислиш за дълги. И аз се оглеждам за дълги - някъде тук от сегашното ниво : 1.25. Това се пада 13.2 фибо на покачването. Ама няма да е за много, щото засега голямото покачване го пропуснах. Било е през нощта, а не мен много ми се спеше и не ми беше до търговия. Та така, какво мислиш ти, къде е добре да се включим?
P.S. Аз прочетох предходния ти пост след като публикувах моя. Ти вече си отговорил на въпроса ми!![]()
първия вариант (по лесен) е да смениш часовата зона където живееш с два часа назад и ще си в час...
другия вариант (по труден) горе в дясно - настройки - редактирай опции...
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (28-06-2012)
Май си тръгнахме вече нагоре, ама ще видим как ще се развие деня, да не избързваме![]()
soros, аз бих влязъл дълъг ако стигне 2475... ще поизчакам
ivaceda, аз заложих на сценария 4-та или 2-ра(плитка), но ако не пробие 1.2524 се изнасям от сделката.Добър ден и от мен!
soros, ти вчера се оказа много прав за тестването на тренд линията - точно така се случи - тества я няколко пъти, отблъсна се и пое на север.
Сега чета, че си мислиш за дълги. И аз се оглеждам за дълги - някъде тук от сегашното ниво : 1.25. Това се пада 13.2 фибо на покачването. Ама няма да е за много, щото засега голямото покачване го пропуснах. Било е през нощта, а не мен много ми се спеше и не ми беше до търговия. Та така, какво мислиш ти, къде е добре да се включим?
P.S. Аз прочетох предходния ти пост след като публикувах моя. Ти вече си отговорил на въпроса ми!
Забележка: Ако не ме "изнесе" пазара преди това, де
п.п. Към момента пазарът продължава да няма посока и се лута, което не е добре. Идеята, с която влязох в сделка, вече е променена, т.е. по-добре е да се изнасям и да търся вход на по-късен етап, но за момента ще поизчакам- имам възможност да наблюдавам сделката.
Последна редакция от soros : 28-06-2012 на 09:37
Как бре Реде я кажи, че и на мен така ми се показват мненията,