Последна редакция от GEN4O : 17-06-2012 на 13:32
по скоро до края на годината спред мен
ще се мота около 1 според мен като австралиеца
Коце тази нощ е ноща на милионите ще има гапове огромно как да не ги хванем да направим бързи кинти
борсите ще полудяват сривове сривове![]()
Последна редакция от disel84 : 17-06-2012 на 13:32
Мм, не лийдинг, а ендинг. Нямам нищо против да си кажеш мнението, може и аз да греша. Аз не съм професионалист, възможно е да греша. Но ако имаш друго виждане, би трябвало да обясниш някак си застъпването на втора и четвърта вълна - такова е възможно само при диагоналите . А в твоето броене очевидно има застъпване на втора и четвърта вълна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda, така е, има застъпване. Публикувал съм виждането си за eurusd на 02.06. в другата тема. Не искам да поствам едни и същи графики навсякъде из темите. Движението го разглеждам като вълна А, не като 1-ва. Подходих малко небрежно. Но дори и в 1-ва вълна би могло да има застъпване, тогава се наблюдава така наречения лийдинг диагонал. Забележка: Понятието лийдинг диагонал не е въведено от Елиът, а на много по-късен етап от Робърт Пректър.
https://forum.bg/showthread.php?445-The-Game/page35
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не споря кой е въвел понятието, дори не споменавам поста си нещо по въпроса кой е въвел понятието, важното е, че то съществува.ivaceda, така е, има застъпване. Публикувал съм виждането си за eurusd на 02.06. в другата тема. Не искам да поствам едни и същи графики навсякъде из темите. Движението го разглеждам като вълна А, не като 1-ва. Подходих малко небрежно. Но дори и в 1-ва вълна би могло да има застъпване, тогава се наблюдава така наречения лийдинг диагонал. Забележка: Понятието лийдинг диагонал не е въведено от Елиът, а на много по-късен етап от Робърт Пректър.
Не ми е възможно да ровя в постовете ти, къде си го публикувал. Ако не те затруднява, публикувай тук твоето броене, интересно ми е да го видя.
Да, това му е неприятното на вълновото броене, - може да са различи какво точно се е развило, едва след като окончателно са се развили вълните. Иначе всички гадаем, поставяме всякакви етикети и си развиваме всякакви възможни сценарии.
Та моля те да постнеш пак твоя сценарий!
Испания няма да изпълнява препоръките на Международния валутен фонд (МВФ) за съкращаване на бюджетния дефицит. Това заяви днес испанският премиер Мариано Рахой, цитиран от ИТАР-ТАСС.
http://www.focus-news.net/?id=n1665543
като гърците отказват да изпълняват нарежданията![]()
Той човека го е направил, линка в поста му е към темата в която е броенето.Не споря кой е въвел понятието, дори не споменавам поста си нещо по въпроса кой е въвел понятието, важното е, че то съществува.
Не ми е възможно да ровя в постовете ти, къде си го публикувал. Ако не те затруднява, публикувай тук твоето броене, интересно ми е да го видя.
Да, това му е неприятното на вълновото броене, - може да са различи какво точно се е развило, едва след като окончателно са се развили вълните. Иначе всички гадаем, поставяме всякакви етикети и си развиваме всякакви възможни сценарии.
Та моля те да постнеш пак твоя сценарий!
ivaceda, виждал съм подобно броене и при други анализатори. Мисля, че беше при Возний, но не ми се търси.
Не споделям тяхното виждане. Ще постна графика, за да се обоснова.
Uploaded with ImageShack.us
Най големи майтап при EW е "това втора вълна ли е?" със характерното правило, ако бъде бито дъното, значи не е втора вълна - гледам на игор анализа. евентуално ако бие дъното и после рязко обърне в обратната посока, значи предположението за 2-ра е било грешно и на практика предполагаемата 2-ра се оказва, че е била 5-та.
Другия майтап е застъпванията, но Игор не им обръща внимание - пак гледам чертежа му.
RyMu (17-06-2012)