Дълга от 1.4263
Еврозона: Решение на European Central Bank относно лихвените нива: 1.50%
Текуща стойност: 1.50%
Прогноза: 1.50%
Предишна стойност: 1.25%
Източник: Trader.bg
Дълга от 1.4263
Еврозона: Решение на European Central Bank относно лихвените нива: 1.50%
Текуща стойност: 1.50%
Прогноза: 1.50%
Предишна стойност: 1.25%
Източник: Trader.bg
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
браво, браво. аз тоя втория вход и него го изпуснах..
днес много спокойно го карам ама ми е добре така.
ще почакам до по късничко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
още малко да мръдне надолу и местя стопа на 4262 +20 при 100% обем все едно 200 пипса при 10% обем
и докато пиша, вече новия стоп е факт
стоп на 4262
ей сега вече я оставям късата да се развива, ще я следвам по-отдалеко
наближаваме обаче долната тренд линия, интересното предстои
15:20
стоп на 4252 +30
15:28
готовоооо, бутна ми стопа, до тук бях със сериозните суми, сега вече или отивам на биричка, или ще се лигавя с минимални обеми
![]()
Последна редакция от privelege : 07-07-2011 на 16:55 Причина: changes in img tags
+25% лихва а еврото пада ?
Явно положението е доста зле...
Къса от 1.4251
аве
plovcity, от къде ти почва тая трендлиния..
мойта хич не изглежда така. при мен най близкото е 1.415 при теб е 1.425.. много голяма разлика.
Последна редакция от privelege : 07-07-2011 на 16:56 Причина: changes in img tags
Дълга от 1.4238 сега ако не обърне трнда няма за кога.
Вчера по време на Американската сесия нямаше особен натиск.
нов стоп на 4250 +10
15:53
нов стоп на 4280 +40
15:55
еееех, как само ме докосна, колкото да ми бутне стопа
сега вече наистина ще си натискам парцалките
Последна редакция от plovcity : 07-07-2011 на 14:59
ей да ва и в късметлиите.
ама ме е яд на мене си че на 4255 мислех да отварям ама стопа тряаше да е на 30 пипса и това ме спря.. сега можеше и аз да съм на +40...
айде айде , ще дойде и друг вход , ама като гледам май няма да го видя че имам работанищо и с 55 пипса ще се задоволя днес.
станиславе, 55 пипса са си съвсем приличен резултат
16:03
къса с минимален обем от 4282
стоп 4310
Последна редакция от plovcity : 07-07-2011 на 15:05