за сега ще гоним 1.46+
айде пак застраховката
стоп 4485 +8
замина и тази застраховка, сега малко ще се поослушам, че нещо гнило ми мирише
11:45
къса от 4488
стоп на 4505 -17
11:55
стоп на 4486 +2
за сега ще гоним 1.46+
айде пак застраховката
стоп 4485 +8
замина и тази застраховка, сега малко ще се поослушам, че нещо гнило ми мирише
11:45
къса от 4488
стоп на 4505 -17
11:55
стоп на 4486 +2
Последна редакция от plovcity : 05-07-2011 на 10:56
еййййййййй пловсити днеска сме на една вълна.
аз направих една къса на +1 сега пак съм с къса стоп на -15 ..
преди това затворих дългата ама по нагоре на 4491.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има търговци с дългосрочни позиции.мисля че в близко бъдеще може да видим някво рекордно евро 1.62-63 и след това мощно спускане надолу, защото просто не може да е реално това надуване на еврото.
Има толкова зле икономически държави в ЕЗ. а в САЩ колкото и да е зле е 1 държава с 1 политика. няма начин еврото да е толкова скъпо.
ама нас това не ни интересува. интересува ни колко ще е след 10 мин.
Продължава тренда в 30 писа спред от сутринта ... ако цял ден е така ще е като почивен ден.
Но в 15:00 при Американската сесия очаквам екшън и дано да е поне 100 пипса![]()
Последна редакция от Caesar : 05-07-2011 на 12:35
стоп на 4480 +8
stanislavnba
Caesar, какво значи 30 пипса спред?
ясно ли ти е какво е спред?
и не виждам тренд никакъв от сутринта, а рейндж
12:15
бутна ми стопа, изпълних си плана за днес, сега вече с минимални сумички ще цъкам
ужас..... брокера ми умря..... дали не го хакнаха?
12:37
нежна дълга от 4471
стоп 4465
12:45
нов стоп на 4476 +5
цяла седмица се мъчи двойката в ей тоя рейндж..... накъде ли ще поеме??
![]()
Последна редакция от privelege : 05-07-2011 на 12:02 Причина: changes in img tags
уфффффффф, аз мойта късата я държаи не знам закво, много се дразня а като се дразня хич не е добре. БАХТИ скапания рейндж.
затворих на -2.. пълна тъпня. майната му ще чакам някво хубаво сигналче.
т.е. до към 3-4 часа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нов стоп на 4481 +10
бутна ми стопа
ще забие надолу, така мисля аз
http://prikachi.com/images/63/3533063h.png
къса от 4480
стоп 1.4500
Последна редакция от plovcity : 05-07-2011 на 12:38
plovcity спред е разлика !
Доволен ?
Та след малко, около час и половина очаквам раздвижване.
Дано го натиснат по-здраво, че да има да компенсира като преведат бонусите !
Дългите от 1.4294 ми изядоха главата ...
Caesar, спред е разликата между курс купува и курс продава в даден момент..... такъв спред 30 пипса, както ти го писа просто няма
и откъде ги измисли тия 1.42...... такъв курс не е имало от доста време
в момента курса е 1.44++
14:03
застраховката
стоп на 4475 +5
Последна редакция от plovcity : 05-07-2011 на 13:14
уфф , изкарах малко от късата, сега почивка.. много се е закучило в тея 2 нива. ще чакам да видя на къде му е по благоприятно и на там да отварям. ама имам кофти чувството че може да пробие надолу и след това мощно да се върне нагоре.... ама ако пробие сме надолу и ще се застраховам с някав стоп.
аз съм мечка и стопчето ми вече е зеленко
още малко да падне и го местя на +10
пфу, бутна ме.... що го сложих толкова близо тоя стоп...
ама нищо, де...... изкарахме още 5 пипа
сега ще чакаме чичо Сам
Последна редакция от plovcity : 05-07-2011 на 13:32