Ако продължаваш да търгуваш в същия дух в края на Юли и Испания няма да ти е далеч
Пък там вече може да ме питаш за плажове дет Рапонгито не струва нищо пред тях
Ако продължаваш да търгуваш в същия дух в края на Юли и Испания няма да ти е далеч
Пък там вече може да ме питаш за плажове дет Рапонгито не струва нищо пред тях
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от privelege : 27-06-2011 на 23:10 Причина: changes in img tags
Еми то така се прави но заради тоз Бал и тези екскурзии се наложи да си поизпразня акаунта ( 70 % ) и сега съм с няква смешна сума както и да я хвана вълната не мога пак да зема много... ама някак си ще изляза от кризата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Pesho,
ще излезеш, само търпение се иска.... като индианец, дебнещ антилопата
18:12
бутна ми стопа на +90 пипа
до тук съм с големите обеми, сега отивам си надробя една салатка и само ще гледам, евентуално вход с некви минимални сумички, само заради спорта
успех на всички
18:35
нежна дълга с минимален обем от 1.4268
стоп 1.4260
Последна редакция от plovcity : 27-06-2011 на 17:35
Една сметка фалира
Още една има и е на дълга от 1.4260 преди половин час може и повече и само 15 пипса печалба !
Черен ден за търговия ... а сега казаха че ще увеличават цените и в България заради високите цени на ресурсите.
Ако това безпричинно поскъпване на еврото продължи ще доведе до стегнация в ерво зоната от там верижната реакция ще ни довърши !
една дълга за азиатците от 1.4284 и стоп на 1.4274
да видим утре като се събудим какво са забъркали
1:42
стоп на 1.4310 +26
Последна редакция от plovcity : 28-06-2011 на 00:44
Добро утро на всички, започвам деня с една къса от 4284 и стоп на 4294, и дано денят да е печеливш като вчера
добро утро. чудих са аз дали да пусна къса от 4295 ама си останах с чуденето хем стопа беше на 5 пипса..
пу пу пу.. сега ша бичим айляк до следващия вход.
айде къса от 4275.. с малък обем и стоп на 4286.
затворих я на +2..
и дълга от 4280..
аре ве спите ли ощще ??
е не: 70 пипса и вие спите айдеееееееееееееееееееее
Последна редакция от stanislavnba : 28-06-2011 на 09:56
ай дубрутру
май влизам точно за скъсяването
къса от 4305
стоп на 4320
Последна редакция от plovcity : 28-06-2011 на 10:10
Добър Ден!
Откакто вчерашната им позиция отново се затвори на минимална печалба, вече увеличавам плаващия стоп!
След кратка почивка и аз скъсавям от 1.4312.
И успех на всички!!! В края на месеца търговията не върви много. Това са моите впечатления![]()