сериозна е борбата
но.... заложил съм на биковете
сериозна е борбата
но.... заложил съм на биковете
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да, бях преместил стопа на 1.4065 , но преди малко ми го бутна на +20
все пак добре започва седмицата![]()
Последна редакция от plovcity : 28-03-2011 на 11:30
за щастие, и при мен започна така. $200 и нещо отгоре от скалпинг по eur/usd за по-малко от час. разположил съм и няколко чакащи поръчки, очевидно денят ще продължи по шахматната стратегия
успех!!!
честито, ако е реална сметката, а не демо това си е добър резултат
да, както танцува нагоре-надолу, и аз на скалпинг ще карам днес, не на тренд
успех и на теб
Последна редакция от plovcity : 28-03-2011 на 12:13
Всъщност, търгувах с обеми около минималните, които обикновено търгувам. За скалпинг използвам около 0.8 до 1 лот. Повече не си позволявам, макар брокерите да ме убеждават ежедневно, че при скалпингът обемите трябва да са наистина високи. Волатилността при EUR/USD е висока и това е причината, поради която използвам по-малки обеми. А и психиката ми не е свикнала да отделям повече финансов ресурс![]()
и аз много рядко влизам с 50-60% от капитала, обикновено влизам с около 10% и ако тръгне в моята посока местя стопа на зелено и удвоявам, ако при това удвояване стопа ми е пак на зелено.... но такива ситуации се случват 2-3 пъти в месеца
сега май ще стане същото, имам дълга от 1,4051 със стоп на 1,4020
16:30
нов стоп 4065
16:35
стоп 4070
подмине ли 4085-90, тренда е потвърден и удвоявам позициите
16:45
стоп 4075
16:55
за сега плътно по петите
стоп 4085
17:00
1,4090
Последна редакция от plovcity : 28-03-2011 на 16:03
оххххх. Пак се погна за нагоре. 50 пипоня напрай европееца. Те го разсипаха от лоши новини той нагоре ходи.
Имах една къса днес на +5. И толкоз. Дългата не ми беше по вкуса нещо. Изненада ме направо. А вторият вход на 4053 пък ми се струваше много рискован.
Та сега гледам как американските акции растат и чакам да ми дойде реда да вляза в позиция.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
подмине ли 1,41 със сигурност си възстановил възходящия тренд
за сега го следвам плътно по петите със стопа
17:14
това беше..... бутна ми стопа на +40пипа
от сутринта имам +24, доволно за днес
Последна редакция от plovcity : 28-03-2011 на 16:15
1.41 не е нищо. първа съпротива е 1.4160 а принципно тренда все още си е за нагоре. Той е пробит но сега пак се върна. Ако направи по нисък връх и тръгне пак надолу тогава сме обърнали тренда.
Това че сме слязли 2 фигурни надолу не е обръщане на тренд.Та все още сме си нагоре. Само дето удобните моменти за позиция аз ги изпуснах или пък не ми харесаха.