Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мисля, то ZEW - то беше отиграно преди час , а Flash GDP -то е по-добро от очакваното. До 15:00 трябва да качи още, преди американците затварям
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Относно консултирането и подвеждането.На няколко места съм писал че съм от три месеца колега
То по тази логика никой да не пише никакви прогнози защото някой ще се подведе то все едно да получаваш сигнали от брокера за позиции които препоръчват да се отварят и да се сърдиш че не са познали после всеки си преценява сам когато отваря позиция после не може да се сърдиш че те подвели новини или Иван и Драган!
Аз
грешно
вярно
Аз + Ти
грешно вярно
вярно грешно
вярно вярно
грешно грешно
ако слушам само себе си имам два варианта (грешно и вярно) благоприятните случаи са 1/2 → 50%.
ако се чудя да ли да слушам тебе или себе си имам четири благоприятни варианта, но от общо осем 4/8 → 50%.
А ако търся само еднопосочни отговори от страните и там пак е същото 1/2.
Извод.
И в трите случая отговора е един и същ, следва, че няма смисъл от това да се консултирам с който и да е било.
Задачата може да се реши далеч по просто, но така май е по- изразително.
пп
всъщност, в горния пример става въпрос за обсъждане, а не за консултиране. Консултирането има друго значение.
А ако лицето има доказано висока познаваемост, аз няма какво да обсъждам с него, а просто ще го следвам.
Последна редакция от anonimen komardjia : 15-05-2012 на 11:34
Portuguese GDP (YoY) [Preliminary Release] -2.2% -2.9% -2.9%
Greek GDP (YoY) [Preliminary Release] -6.2% -6.2% -7.5%
>>
Като прибавим и минуса на италянците можем
да кажем, че ПРАСИТАТА са почнали да отслабват
А бре де е ПРАСЧО ????)
И новините минаха и нищо не стана.Сега ще чакаме ония младежи в 15,00,дано те го раздвижат,пък и гърците да измислят нещо.
Дано да не съм прав,но най-вероятно пилее ,,на зелено" печалбите от общия ни хедж-фонд.Снощи избираше нова каруца за 500 000 евро,днес най-вероятно избира нова кочина в Коста дел Сол за 5 000 000 евро.
И ако го питам защо му е-ще каже,че е за да води потенциални инвеститорки там.
Стана ми лошо,ще взема да си полегна.
Аааа,ще играе калъчката май..![]()
Фибо....мибо....грънци
Американците от сутринта помпат DJI30
а докато се качва € няма как да падне
Как сте трейдъри печелите ли
Нещо пак се насочило нагоре да тества !
COT-нещо,което аз често поглеждам,защото трябва да знаем сентимента на мнозинството все пак:
http://www.dailymarkets.com/commitment-of-traders/
Фибо....мибо....грънци
Нещо зарейнджи, дизеле! Но то се очакваше.
Ще го преживеем.
Сега сядам и още не съм решил къде и какво да пускам!