Цяла сутрин си повтарям, че няма да влизам в сделки, докато не се прочистят малко нещата. Признавам си, понякога просто ми е трудно да стоя на страна след 5,10 или 15 успешни сделки с един отнесен стоп примерно. Почва да се натрупва едно малко, малко его, което расте и се превръща в Супер его. Направо си викам Супермен съм и спирам влака само като застана пред него.
Захраних го туй ненаситно, гладно животно с едно дълго скалпче да не вие много, ама и то се изпълни и пак ме сърбят пръстите... Ще взема да извърша някоя глупост като Пръстоубийство!
Щом се пробва една цена няколко пъти става много вероятно и да я пробие. Виждам как целите на кашалоти и акули се събират някъде към 26, ама няма как да стане за час, 4 часа или ден, поне е малко вероятно. Виж две - четири седмици ми се струва по-разумно.
Ако приемем, че пазаре не се, а и не иска да се движи праволинейно, то трябва да търсим следващата подкрепа и да си изберем посока. Дали сме по тренда или по корекцията (тук научих и новия си термин- Дистрибуция, много му приляга, благодаря колега) има печалба за всички, стига да имаш план и да знаеш, какво целиш.
Като важни нива на подкрепа съм си отбелязал 2930-2940 и 2880-2900, по- надолу за мен е бездната и ако не се отбъснем от тези нива не знам къде ще спрем до 26.
И за Нафтата и Сопата, които са дълги от 2-3 дни. Момци, Опичайте си акъла! И 200 като вас да се хванете за ръце, да танцувате около огъня и песни да пеете хванити за ръце няма да дадете наклон на пазара, той е голямо чудовище и се храни точно с ВАС!
Успех от мен, сядам си на ръцете и чакам!
ПП Надявам се да не съм досадил на много хора, които ще прочетат брътвежите ми.![]()