така и трябва. Който има топки да печели. Който няма да гледа мача.
Ей го 60 пипса напрай и няма изглед за спиране. пу пу пу
така и трябва. Който има топки да печели. Който няма да гледа мача.
Ей го 60 пипса напрай и няма изглед за спиране. пу пу пу
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Или да практикува друго. Форекс не е единственият бизнес
И еврото и паунда днес добри сетъпи даваха. А вие сте блели и зяпали и бездействали. За какво гледате тогава ?!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
???
Аз гледам само еур.усд. Нищо друго.
Днес можеше поне 100 пипса да направя. Просто не ми е ден. Много стопове ми удари и накрая реших да почивам вместо да губя повече.
1 позиция при 1 двойка е достатъчна.
ти като си толкова отворен какво направи?
хайде поне веднъж пусни пост онлайн какво си отворил като позиция и как се движи
Последна редакция от plovcity : 25-03-2011 на 19:13
Учих едни материали и въобще не съм сядал пред екраните. Аз поне си имам причинаЗа това, че не съм търгувал. А вашата каква е ? Индикаторите показват наопаки ли ?
Или седмичният тренд е нагоре и затова късите не може да вървят![]()
Шегувам се, не се засягай. Всеки има кофти дни.
Станиславе, загубата е следствие липсата на знания и правилно управление мозъчната активност. Като знаеш, че всяка сделка е независима от предходната и бъдещата, какво ти дреме, че си имал губещи преди това ?!
Експлоатирай си мозъка, нали не си мързелив. Вкарвай сив действия. Айде че аз ще спирам активност за неопределено време по здравословни причини, ама поне да видя някой приятел успял през това време
![]()
ще видиш спокойно. Аз сега съм спрял и аз по безмозъчни причини. Не мога да вляза в ритъм. То е ясно че предходните не са важни , но влияят по кофти начин. То няма кво да се оправдавам де. Сбъркал съм. Проблема не ми е толкова в знанията колкото и аз не знам вече къде. Усещам се че почвам да отварям все по малоумни позиции и все по малоумни. Виждам неща които ги няма. А когато ги има не ги отигравам.
Нещо ми става и когато го оправя почвам да печеля.
айде дълга от 4065
стоп 4030
лимит4300![]()
Последна редакция от plovcity : 25-03-2011 на 19:26
на инат срещу пазара.... това падане не е нормално, това е манипулация на някой голям да обере стоповете.... ей сега ще тръгне нагоре
това ли са ти доводите ??? не е нормално :d.. защо?
на кой фрейм ти изглежда ненормално.
сега прегледах от м5 до д1 всички фреймове. на всичките е за надолу... т.е. ще падаааааааа
PS: от тук ако търгувам дългосрочно , пускам една къса със стоп 4160 и цел няколко фигурки надолу.
Последна редакция от stanislavnba : 25-03-2011 на 19:33