Затвотрех на 0 и пак влязах дълъг от 1.3160 целта вече 1.3234, пропадането до 1.2700 го отлагам за другата седмица, днес ще гръмнат стоповете на мечките, но БАБА МЕЦА е хитра и е сменила отбора временнодо понеделник
Затвотрех на 0 и пак влязах дълъг от 1.3160 целта вече 1.3234, пропадането до 1.2700 го отлагам за другата седмица, днес ще гръмнат стоповете на мечките, но БАБА МЕЦА е хитра и е сменила отбора временнодо понеделник
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И какво, пак на позициите от преди 3-4 месеца! Замислям се вече върху идеята на фицката, за едно движение през май от 200-300 пипса. И цяло лято в рейндж! Само че на къде ще задуха вятъра?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
,,BIS buys EUR/USD
By Gerry Davies || April 27, 2012 at 06:36 GMT
From session low 1.3159 we’re at 1.3168.
Sold yesterday circa 1.3260, bought today circa 1.3160…..easy as shelling peas.
Well it is if you’re the BIS"
Чета го туй,седя и си мисля-БИС е банката на банките,изпълнява поръчки на най-едрите риби.Дали пък,аджеба,наистина няма някаква договорка на най-високо ниво за поддържане на курса в някакъв коридор,тъй отегчителен и безплоден за повечето от нас?И идващия веднага след това въпрос-защо ще се прави това и кому е изгодно?![]()
Фибо....мибо....грънци
Аз ше му влизам дълга поне за 60 пипа щот тоз мечи "мощен" тренд, не ми изглежда много мощен![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добро утро, след цяла седмица гледане, днес и аз имам дълга.
Та ако не сработят дългите да знаете, че аз съм каръка
Тази седмица излизаха само дългите опции.Днес има за нива 1.3250 и 1.3275 и 1.3050, 1.3000.
Добър ден на всички. Аз влязох дълго от 1.3163. Стоп 1.3140. Ще внимавам, като тества отдолу пробитата трендлиния около 1.3180.
Не мога да разбера защо се оплаквате....Всеки ден двойката си прави достатъчно движения, за да може да си хванем по 30-40-50 пипа, което при подходящ обем си е съвсем приличен профит. Поне за мен.
И те ми висят някой $$$,,BIS buys EUR/USD
By Gerry Davies || April 27, 2012 at 06:36 GMT
From session low 1.3159 we’re at 1.3168.
Sold yesterday circa 1.3260, bought today circa 1.3160…..easy as shelling peas.
Well it is if you’re the BIS"
Чета го туй,седя и си мисля-БИС е банката на банките,изпълнява поръчки на най-едрите риби.Дали пък,аджеба,наистина няма някаква договорка на най-високо ниво за поддържане на курса в някакъв коридор,тъй отегчителен и безплоден за повечето от нас?И идващия веднага след това въпрос-защо ще се прави това и кому е изгодно?![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
маи като гледам всички сме се качили на кораба на дългите и аз също от 3160 за 3220/30
с тоя пин на 15м да направи едно по високо дънце на 5м и аз може да ръгна едно малко дълго...