Да взема и аз тогава да пусна едно анализче на eur/usd
Да взема и аз тогава да пусна едно анализче на eur/usd
Последна редакция от aboleon : 20-02-2014 на 14:48
Днес много са го търгували тая двойка, сега покрай новините за безработицата очаквам пак движение
неееееее ...объркал си иконките
първата със земното кълбо
е/д
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (20-02-2014), kmv (20-02-2014)
Очаквам да зарейнджи преди новините и едва ли ще мръдне от 1.3700
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тва парче е точно по темата ....
Много са големи ...
Айдееее ... кафе и 1.43 до утре,
Давай Евроооооо ....!
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Я една проба, ... да видим дали се получават нещата ....
Май се получават ... чудесно ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Мислите ли ,че еврото ще продължи да пада ...............
ТОВА КОЕТО НЕ МЕ УБИВА . . . . . . . . МИ ЕБ*ВА МАЙКАТА !