Ама ти хубуу си пуснала, ама стоп 200 пипа удържаш ли
Че то на Дизела му е широко около вратъ --- добавката му вече е на +
.....14 пипа, ама е плюс)
Ама ти хубуу си пуснала, ама стоп 200 пипа удържаш ли
Че то на Дизела му е широко около вратъ --- добавката му вече е на +
.....14 пипа, ама е плюс)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми за това ми е притеснението, но той уж започна да ми обяснява и и...........спря! Що така....не знам!
Не ме харесва сигурно!
Ако трябва ще се изруся!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стигнахме 1,3750
и го подминахме![]()
Гапа от началото на годината е затворен .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Стигнахме 1.3772, а оттук накъде, но първо е ред на сутрешното кафе.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз съм на къси за 1.3740 , после ще видим .
успешен ден на всички![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Успех все пак ти желая ..............
Но си сложи и задължителен стоп . защото има потенциал за още 100-на пипса нагоре от твоето ниво
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Аз днес в календара за Щатите не виждам друго, освен индекс на производствените цени не виждам.
Това ли чакате, та сте се вторачили в новините?
Щото не вярвам да са от съдбовно значение разрешителните за строеж“
Друготo е паричната политика, ама то е чак вечерта в 21...![]()
Лондон да отвори и ще видите рейндж
Абе днес Европата ще каже кой да кара влака ..............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Spekulanta (19-02-2014)
Добро утро!
Аз не виждам нищо интересно за отиграване по графиката![]()