Не Фафле, коментираме тук един журналист и нивото му като журналист
.................................................. ............................
Не Фафле, коментираме тук един журналист и нивото му като журналист
.................................................. ............................
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
За кой журналист става въпрос, въобще не съм обърнал внимание.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ми защото ми е по-важно какво пише в статията, а не кой е автора. Не познавам биографиите на всички автори на инвестора.
Абе Ситито явява ли се напоследък
Не съм го мяркал .... а причина за това .... не намирам)
Даваааай доларееее 1.33333 ни зове .... съвсем скоро))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааа вие за журналисти си говорите тука!
Нещо издразнил предролагам, но няма да се меся, че не знам за какво снава въпрос!!
Говорете си!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Жалко ти вече си си легнала и спиш
Тъкмо исках да обсъдим твоя анализ на двойката
Кои те научи да правиш такива анализи???
Ще върви на юг но може и първо да се качи 4-5 фигури на север.....Как да търгува човек при този анализ???
п.п. Ти блондинка ли си???
Чадо казах ти-не ми нарушавай душевния покой
преди малко вечерях, ако си спомняш
веч съм си легнала...
та мисля да подремна
ами ако има новина като нищо може да направи един шиш нагоре и после надоле за 1.333333
теория на вероятностите и ИГМ нале си учил у техническия? требе да знаеш че всичко е вероятно
лека
пп брюнетка съм по природа,но и веч съм албинос по природа