Те тоя месец го чакаме от знаеш кога. В последните 90 дни най-голямото движение при евро/долар е 170 пипса, а иначе дава макс 100 пипса. Погледни йената тя почти всеки ден си ги прави, апък за австралиеца да не говорим. Кое я прави най-любима двойка евро/долар ?Нищо й няма на двойката, след някой месец ще стана отново любима, сега като се търси повече екшън временно може да се игнорира докато не стигне поне 100пипса отново. Между другото от началото на годината до сега най-голяма печалба имам точно на еврото въпреки, че доста по-слабо.
баба добре почва мандатя кът че лиареса ми днеска
![]()
някъде беше ли написано, че ще пуща вестника у 15:30 между друготощот аз дет гледах не беше споменато кът събитие изобщо
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами сега какво ще правим ? ама че откачена работа ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
точно австралиеца си е с наи правилен тренд и си спазва последните месеци нивата много добре ............![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Ще взема да започна да следя и аз тази двойка! Че това евро нещо.........
Само днес направи евро/ауд 150 пипса, така както е тръгнало и следващите дни ще дава доста. Та затова казвам какво да търгувам евро/долар дето цял ден даде 40 пипса надолу и 40 пипса нагоре. Дори и да ги хвана тея пипсове, то със нашите малки обеми колко пари ще направя. АУД и ЙЕНА са най-добрите валути за търгуване.
Не ми е най-любима, фен съм единствено на най-ниския спред. А йената винаги прави най-големи рейнджове, но мен ме интересува как точно ги прави и колко мога да взема.
явно 90 минути преди 5 излиза .... и аз са чудих тез от туитъра откъде знаят кво ше говори в 5 предварително ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Петрола също е добра алтернатива за търговия. Там почти няма слаби дни и движения. Там тънта мънта няма![]()