ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ех това за 3:30 защо не бях тук да го прочета по-рано.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Между впрочем, ДИЗЕЛА МАЙ ВЗЕ ВЛАСТТА и вече е ВИЦЕ!!!
ДА ЖИВЕЕ ДИЗЕЛАи да не реже повече от 10% от постовете, че импичмънт
Тоя пост може да не го зачиташ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Идва царството на мечките .....![]()
свъши бързо мечото царство
давай евроооооооооо.......аз се метнах на черешата![]()
МЕРЕТ ДА СТАНЕШ!!!
D-12 (11-02-2014)
Да не са чупи клона с черешите само, че много натежаха тея череши![]()
Защо реши, че е свършило царството .... 50 импулс е въпросителна за бичото стадо и и първи капки мед за мецаните.Стадото, ще се развихри само ако се върнем над днешния връх, а меците ще потриват лапи след пробив на 1,3610 /гапа от понеделник рано сутрин/свъши бързо мечото царство![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз меткам гроздова, ама не мизгам ни на черешова, ни крушова, ни сливова, ни джанковица......от портокалово-бананова още не съм опитвал, просто не се получи и ората се отказаха да я варят![]()
трайми, гледай волатилноста на еврото колкото е ниска в началото на 2014, виж 2008ма от кой нива тръгва
[IMG]http://media.daily**.com/illustrations/2014/02/11/PT_FEB_11_body_Picture_1.png[/IMG]