думи нямам , какво да напиша ?като го чета , много категоричен е , ще видимСлед няколко дни той ще касира... помни ми думата
Нищо, че ще е на загуба![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Внимавай, че е кандидат модератор.Дизелчето нещо не се обажда много тези дни ,явно се точи на акулите
Тайминга е труден при всякакво движение.Трудно е да улучиш тайминг на движение от такъв ранг
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що кандидат-модератор,не го ли направиха вече модератор.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
днес ФОМК, ще има сериозно движение което ще ни изведе от текущите нива
целта за седмицата ми е 1.39000 зоната
днес ще видим хубаво катерене на еврото предполагам![]()
Много добре внимавай дизеле на къде си обърнал платната
Да не пиеш една студена вода после ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Дизеле и на мен ми се ще да ходи нагоре , но съм леко скептичен
нямам позиция за сега , но 60/40 съм за нагоре, а това ми е малко![]()
Браво, браво, с хубави слова започваме деня! Но за съжаление ще има да чакаме още почти 12 часа до някакви движения...дано се окажа менте-пророк![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
да видим дали ще има и разминаване от очакваните новини .................................................. .................................................. .................................................. .......................