Имам в предвид нормална корекция. Не чак ерекция!!!
.................................................. ...........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (28-01-2014)
Е края на месеца е все пак. Започнахме със силни движения в началото, подобаващо и доходоносно ще е да завършим по този начин
----------
Е най-накрая си получих отговораБрех, мааму стара, аз тук не влизам много много, пък то трябвало.
D-12, какво искаше да знаеш за роботчето, щом те е страх от такива джаджи?
Или само така, заради любопитството?
Аз затова и не ти отговарям, щот съм наясно, че ти питаш от любопитство.
Пък не ги обичам такива индивиди, ама хич!
Затова и сега няма да те удостоя с отговор по същество.Полезен за мен и надявам се за всички останали
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ще бутнем ли 1.36.... Аз заложих на меците, пък да видим
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
и аз съм мецан днес, ама мащаба много груб.
все едно съм изкарал 100 пък то едвам има 35..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и моя стоп е на почти 45, ама съм доволен в тая суша.....
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
рейнджа на еврото е уникално нисък, не знам дали близките 10 години е бил толкова малко...
и дори се чудя дали трябва да се търгува тази двойка заради това. единственото хубаво е само че спреда е 1 пипс иначе друго няма.
до утре вечер едва ли ще има съществени промени - за това е така - всички чакат ФОМК![]()
В момента гледам,че сме на най-ниските нива от две години насам-среден дневен диапазон под 80 пипса.Тука има интересни данни за волатилността по дни,по часове,валути и т.н.:
http://www.forexticket.ru/ru/tools/02-01-volatility
stanislavnba (28-01-2014), GGBG (28-01-2014), 100 (28-01-2014), D-12 (28-01-2014), erty (28-01-2014)
отървах се на +25... като неще да дава неще кво да го правя![]()
то и по тази причина доста хора май вече не я търгуват , в кросовете има повече хлябрейнджа на еврото е уникално нисък, не знам дали близките 10 години е бил толкова малко...
и дори се чудя дали трябва да се търгува тази двойка заради това. единственото хубаво е само че спреда е 1 пипс иначе друго няма.