Денят още не е свършил.
Имаш възможност да наваксаш!!!![]()
Последна редакция от REDA : 27-01-2014 на 18:59
не си само ти ама моя е малък и е резултат от мен самия![]()
![]()
![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Брех, мааму стара, аз тук не влизам много много, пък то трябвало.Абе има една дама - IVACEDA, която в момента основно пише в Долар/Йена. Миналата година беше запукала едни роботи, които за 2-3 седмици голяма печалба й донесли и голяма радост и еуфория беше. Обеща да каже какъв е резултата в края на годината, ама 2 пъти я питах и двата пъти си мълчи и виждам, че е изоставила тази стратегия още преди празниците.
Мен лично от компютъри, роботи и разни електроники ме е страх. А да ги оставя да мислят и взимат решение вместо мен е направо немислимо.
УСПЕХ с......там каквото ея свири МАКАРЕНА по радиото
D-12, какво искаше да знаеш за роботчето, щом те е страх от такива джаджи?
Или само така, заради любопитството?
Аз затова и не ти отговарям, щот съм наясно, че ти питаш от любопитство.
Пък не ги обичам такива индивиди, ама хич!
Затова и сега няма да те удостоя с отговор по същество.
Последна редакция от ivaceda : 27-01-2014 на 19:09
Днеска беше много скучно тук и имах възможност да затворя на печалба, но уви и сега чакам...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
долна рейджовица днесканай-лошото по мойте сметки е, че има изгледи цялата седмица да я изкара тъй
обаче едно убаво дънце ку направим по тез нива пътя нагоре ще е весел
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук имаме една прогноза за еврото...Ал. Николов: Догодина можем да видим силно поскъпване на еврото
http://profit.bg/news/Al-Nikolov:-Do...id-118121.html
търпение, много бързате
има да направим 200 пипа нагоре за седмицата за ден работа, и като се видим ФОМК кога е ясно кога ще е движението нагоре за седмицата
търпеливо си чакаме дългите, няма повод за притеснение, стандартно изчакване на сряда 21 часа
1.4000 ще си го стигнем скоро, само търпение имайте![]()
mysoul, Това е велика прогноза
През миналата година заявихме, че очакваме движение настрани с тенденция към по-силно евро. Картината сега не е много променена. Продължаваме да очакваме движение настрани. Малко вероятно е да станем свидетели на по-силно движение в една от двете посоки.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Al-Nikolov:-Do...id-118121.html
дори не разбрах за коя година говори точноза 2014 или 2015
УНИКАЛНА ПРОГНОЗА...
coldys (27-01-2014)
Грубо. Много грубо. И всичко заради едно фалирало ботче.![]()
D-12 (28-01-2014)
този смешник , още ли прогнози пуска ? че кой ги чете![]()