babaMETZA (23-01-2014)
Абса кво правиш и правиш ли нещо
в дни като днешния когато 5 минутната
графика е силно изкривена?????
РЕДА преминава на 1 минутна.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо, ден като днешния се води по индексите, всичко останало си е скачен съд.
Аз си търгувам по 1м само във времевите и ценови зони, които ми идват по анализ. Горе долу се получават нещата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (23-01-2014)
Спокойно! Изчакай американците да останат сами и ще има хляб и за нас - контрещите мечоци. При EURUSD имам малко от 1,3667 и вече е на + При EURAUD търпеливо чакам поне 100 пипа да даде от тези нива за късата идея.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Удри в ДУВАРА!!!!
Тая МАЧКА не е наща!!!!)
ДАУ и ДАКС ги РАЗКЕКЕРЧВАТ!!!!)
----------
РЕДА стана веке КУЧОТРЕПАЧ!!!
Късо и пак късо да утепем ДЗВЕРО!!!
Стопа тука не е толков скъп.![]()
Би трябвало да ходи още нагоре![]()
![]()
ем ти търгуваш ли ги, че така им са радваш ва ?!Удри в ДУВАРА!!!!
Тая МАЧКА не е наща!!!! )
ДАУ и ДАКС ги РАЗКЕКЕРЧВАТ!!!! )
нали само еврото търгуваш..![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Отиде почти точно на 38,2 Фибо на цялото движение от 1,3296 нагоре!!!
----------
Освен това което казва Абсата,
РЕДА е много силен когато курсо
тръгне надоле, че повече ги усеща!!!!
ХОМЯК с ХОМЯКА ти дека одиш???!!!)