" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
къде видя на еврото хубав ден последните дни ?? всичките са малки рейнджови. през работно време от връх до дъно ако има 50 пипса е цяло чудо, да не говорим за свестни позиции.
само паунда бива тия дни, като махнем днес.
който е нацелил да влезе дълга срещу тренда е изкарал..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз се чудя защо на админите им се плаща, след като не си вършат работата.
Последните няколко дни крашва постоянно.
----------
И вчера и в сряда си беше добре евротокъде видя на еврото хубав ден последните дни ?? всичките са малки рейнджови. през работно време от връх до дъно ако има 50 пипса е цяло чудо, да не говорим за свестни позиции.
само паунда бива тия дни, като махнем днес.
който е нацелил да влезе дълга срещу тренда е изкарал..
Дори и днес си даде хубаво движение надолу![]()
интересно как ще е добре да изкараш 20 пипса за цял ден. и какво правиш като удряш другите дни стопове.
или те всички трейдъри хващат движенията от върха до дъното
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еврото е паднало до 1.3554 но не е успяло да пробие 1.3550 ... дали ще успее днес да го пробие
Че аз преди 2 дена изпих полинка джеймсън и на обяд бях пушка,а даже не беше 12 годишен![]()