А тук чета нещо съвсем друго .........
15:30 USD Nonfarm Payrolls 196K 203K
А тук чета нещо съвсем друго .........
15:30 USD Nonfarm Payrolls 196K 203K
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Хубав да ви е завършека на седмицата
А до следобеда не знам за сега и аз като Сити, дълго
http://charts.mql5.com/3/535/eurusd-...markets-as.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Добро утро!
Всички двойки с долар са в рейндж.
Хич и не се напъвайте да търсите посоката преди пейролите.
Нали знаете какво прави пазарЯт.
Днес в 15.30 може и да излезем от рейнджа.
Дотогава аз мисля да си седя на ръчичките...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А добро утро, мъгъли!
Седми ден влача туй късо и т.к. пазара не пожела да уважи американски и европейски ключови събития и данни, остана ми надеждата Индустриалното Производство за България да пораздвижи нещата в 11ч![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Да бе, как не се бях сетила, че има една такава много по-важна новина от пейролите...
Значи не в 15,30, а още в 11 има шанс да излезем от рейнджа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както ми от отговори в съседна темичка да съм си гледала моя бизнес- та гледай и ти твоя, пък ако за теб е напъване, не е задължително за всички да е така.
Да тролна пак, Ивче,Хубав да ви е завършека на седмицата
А до следобеда не знам за сега и аз като Сити, дълго
http://charts.mql5.com/3/535/eurusd-...markets-as.pngпък ти си седи на ръчичките и ръси акъл какво да се прави.
Добро утро!
Аз лично съм много доволен от рейнджа и не искам да никаква промяна! Няма смисъл така си е добре
Най лесно се търгува в рейндж а за по мързеливите може и робот да си пуснатКакво не харесвате на пазара?
Добро утро!
Ена дълга от 1.3610,имам усещането че ще се изстрелва вече.Стопа е минимален 2-3 пипса.