честита Първа пролет на всички съфорумци.. бъдете живи и здрави..................
честита Първа пролет на всички съфорумци.. бъдете живи и здрави..................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Според мен довечера ще има по големи движения![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12, честито първо мнение на 180000 страницааз ще напиша второто
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (08-01-2014)
при нас на село сигур около 15 градуса, дечурлигата тичат на вън по къс ръкав, пък момите почнаха да показват прелести..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (08-01-2014)
А да видим кой ще улучи 180 000-то мнение...полага се на Дизела ама той фърга табла някъде сигурно
----------
Де е туй убавото село, че ние тук на гьола много мъгла и влага се пропива в кокалаците ни и температурата хладинка...абе бива и по-зле е било![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
О-о-о люляковия град. Още някой друг месец да цъфнат и ще заведа малкия на една визита до паметника и крепостта и зоопарка и моста на Фичето и моста за НИКЪДЕ и...където се сетя другаде![]()
звездоброец (08-01-2014)
доста изненадващи данните.. по всичко личи, че пейролите в петък ще са доста добри..
Изглежда се запътваме към 1,3530 след по-добрите данни за ADP
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.