тя графиката си го иска, аз само следвам графиката
то кой ме пита аз кво искам, следваме желанията на големите , квото кажат те тва ше е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1.42 не виждам по нищо графиката да иска такова нещо просто тези барове погълната всички бикове![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Акулите дебнат,дизелчето дебне...само аз вече съм айляк за следващите 3 дена![]()
а от миналата година не съм трейдвал.. даже забравих кът искам да купя Buy ли трябваше да натисна..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Бирнанкето го дават да се изказва в 21.30
пак какво ли се е сетил или е забравил да честити новата година?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
решил е да осурвака тез дет са с отворени позиции, че Акулите много са се изръсили по курортите по празниците и им трябват кинти..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
и в каква посока ще ни суровака- посока надоле или посока нагоре
срещу вятъра или по течението ще се возим?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
да за последно ще ни суровака със сопата ама преди това тея от ФОМК
ми тея от ФОМК-а сега надоле,после нагоре ще ни стрелнат
сетне пак надоле ама длъбоко потапяне дай Боже
да едните нагоре едните надолу значи нищо особено няма да се случи