Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Късо бе Дизел, само късо, къде се буташ с тия слаботелесни бичета![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Честита нова година и на тебТо туй е кайве бе, служи да те събуди и разлаби червата! Какво му се радвате и наслаждавате, да не е картина или скултура или музикално произведение, че такова внимание му се обръща
Или пък някой като почне да се превъзнася за виното...хората го направили да се зафичиш с мръва, те ми обясняват, че имало вкус на канела, на плодове, на не знам каква си бъчва или подправка! Ама ненормална нация, накрая всички пак кръстосаха погледите
Тук има хора които ценим качеството на продуктите
Ако мислехме като теб, щеше да има само водка и нищо друго![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нещо несъм съгласен с тебе. защо късо? щото ще каже че сега всичко е наред и няма смисъл да наливат стимули и икономиката сама се възражда? да не стане и както с Бернанке как го чакахме ама лисицата прецака работата. аз си мисля че с Дражко нема да е така работата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Kaisyn83,
щото бай Драги се търгува по график
и се пада ред на къс Драги
там системата е такава![]()
да не са лизнаци тея? Късия Драги и Дългия Драги. кът падне много еврото иде Дългия драги и кат се вдигне иде Късия Драги
ще видим как ще стане работата. аз кат дойде 9-ти мисля обаче да не се напъвам много.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
другата седмица ше ходя на кино да гледам хобит на 3д някой гледал ли го е
до седмица излиза и вълка на уолстрийт по наща тема
те на стрийта са само акули, вълци и други хищници![]()