Oleg (02-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (02-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (02-01-2014)
Стига с тея кафета бре. вече стана ракиено време.
аз след малко мисля да си направя една салатка и да си сипя едно малко, след него още едно и лаф и смях тука.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
D-12 (02-01-2014)
Почти във всички позьорски /както ги нарече/, че даже и по бензиностанцийте имат дози!
на 1.35950 мисля една дълга да тествам с малък стоп 40 пипа и лимит 1.37000
целта ше е 1.35500, но може да си оставят финала за бай Драги пък може и на веднъж не им пречи имат кинтите![]()
То туй е кайве бе, служи да те събуди и разлаби червата! Какво му се радвате и наслаждавате, да не е картина или скултура или музикално произведение, че такова внимание му се обръща
Или пък някой като почне да се превъзнася за виното...хората го направили да се зафичиш с мръва, те ми обясняват, че имало вкус на канела, на плодове, на не знам каква си бъчва или подправка! Ама ненормална нация, накрая всички пак кръстосаха погледите![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Oleg (02-01-2014)
кога ще говори тоз бай дражко. ама ти крайнате цел си я знаеш, ама пускаш за да обереш още нещо допълнително. знам те аз.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,