Голямо падане днеска , но сега май вече идва подкрепа и ще се поспре малко................................
Голямо падане днеска , но сега май вече идва подкрепа и ще се поспре малко................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а бе ти остави падането, ама в 15.30 има молби за помощи за безработица
те там ще да е меле ама може и йощ бая да се понесе надоле
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
като си помисля тия дни без новини каква хубава волатилност имахме.. а в дни гъчкани с новини едвам мърдаше по 30-50 пипа..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Е да аз сега тях чакам да видя какво ще се случи ми е интересно ...макар , че на тези молби през последно време не съм видял кой знае какво да се случва
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
доста се поизсипа еврото, но ми си струва че ще има поне още едно нагоре .................................................. .................................................. ...........................
И аз така мисля ама ще видим ....след малко са новините ....
....................................
Гапа действа много често като подкрепа или съпротива
.................................................. ........
Как сте банда
Глеам не само сто прогледнали след празниците, ами и сте прописали![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш