УТРЕ ГАП НАДОЛО .................................................. .................![]()
УТРЕ ГАП НАДОЛО .................................................. .................![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Утре гап надолу, то се знае че ще е надолу, само че след гап-а накъде ще тругне е по важното. Гап-а нищо не определя. Ще се види след него играта каква е.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Честита нова година на всички!
Честит имен ден на Васил, Василка, Вълчо и всички именници!
На всички трейдари пожелавам голям профит и да не им се налага да работят нищо друго освен фоорекса /много ми е криво, че тази зима работя/.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва да си смениш работата. Или поне да си беше пуснал отпуск.
Аз почивам до 6-ти. Иска ми се и повече ама.... Тъкмо ще отделя повече време на форекса.
Абе тя рабтата си е рабта
А форекса си е форекс ....
Което пречи на другото - да се намалиииии)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз до 15-ти не мисля да пипам,тъкмо ще имам време да си пооправя системата![]()
Честита Новата 2014.Да не се отървете от трендове цялата година.А иначе здраве и успехи на всички.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Дизеле, не те видях къде затвори последното дълго,
Ама на клоуза беше добър шиша)
А после гледах във форекслайв значително по-ниско е бил клоуза ----1.3762
....което си е 20 пипа надоле)
Разпродажба до 1.3550. Малко по завишена от твоята прогноза. Аа знае ли се даже по надолу от 1.3450 може да свали. Ще. Видим времето е епред нас.