Колко да го размърдатхората вече пътуват към местата си за почивка
![]()
Колко да го размърдатхората вече пътуват към местата си за почивка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Който му се занимава в такива дни да трейдва. Забелязъл съм през годините, че където отворим днес, примерно еврото около 1.3680, на първия работен ден след нова година ще отворим или ще тестваме нивото.
Та ако мръднем 50-60 точки в едната посока може да се трейдва за събиране на ластика.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Паунда си е друго ,
но еврото тази нощ си е било в почивка заедно с японците![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е то така със сигурност, има някоя двойка където се раздвижва. не вярвам да има период в който нито една двойка само да рейнджи.
а има ли?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
да. Акулите сега са на ски в Алпите... изобщо не им е до търговия.. само дребната риба дет останала ще се надлъгва за 5-10 пипа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелчето за това ли го няма тези дни![]()
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
такива като нас,![]()
![]()
Както казало джуджето на елфа и аз ще порасна пък тоава ще видиш ти.
Дано да не е видяло какво прави еврото,че ще му стане лошо![]()
Дизела е в Гърция мисля.
Ама не съм мнгоо сигорен, той за тов говореше, че ще затваря сергията.