пак им излезе предварително инфо на гадовете за БВП-то щом така рязко го подкараха.. дано този път да са ги подвели..
пак им излезе предварително инфо на гадовете за БВП-то щом така рязко го подкараха.. дано този път да са ги подвели..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре се усетих да дръпна стопа на върха че щях да захапя дървото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тоз път Акулите останаха излъгани.. аут от всичко късо.. евентуално ще деба само за дълго злато ако отидем под 1190..
Амии, акулите сега осредняват и се изстрелваме нагоре светкавично с ластичен ефект![]()
хора и Ж. .....имам нужда от помощ да отворя нова тема, ама да има анкета![]()
как да го направя...доле има въпрос дали искам да направя анкета, давам, че искам ама не ми дава да напиша това което искам да се изброява![]()
![]()
тва после ли става или още преди да бъде публикувана самата тема ?!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Рейнджа си продължава, има вариант и за тест на 1.3700 отново, но да видим в 17 часа новината.
На дълги съм от 1.3655 но май прибързано преместих стопа на 0 и сега се чудя да го места с 10-15 пипа на долу или да се возя безплатно
![]()
----------
От тази новина ................не очаквам никакъв екшън
Залепна на МА20... хайде да събуваме котките и да слагаме ските...
=================
38.2 фибо на покачването го ритна нагоре до 23,6, а сега му е ред да се сурне поне до 50 (1.356)
Последна редакция от djdobi : 20-12-2013 на 17:53
фицката (20-12-2013)