Всеки брокер си изпраща мейли за работните днивиж си сайта на брокера
![]()
Всеки брокер си изпраща мейли за работните днивиж си сайта на брокера
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем аз Инста само ми е брокер на мене![]()
![]()
нема ко да им гледам обаче... щот мойте неработоспособни дни най-вероятно шъ са повече отколкот техните почивни
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Само за тази лоялност трябва да ти удвоят ставката на бонуса ...ем аз Инста само ми е брокер на мене![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
kypa (14-12-2013)
А бе кой ще ти търгува 2 седмици по време на празниците ,моя план е почивка и да прочета някоя друга книжка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз може и да се изкуша .... никога не се знае![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Нещо покрай Коледа да ни пуснат нещо![]()
![]()
не може все на твърдо да я караме
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ем а дано![]()
![]()
тринайсти бонуКс примерно
![]()
![]()
шъ е баш много добра инициатива и според мене също
![]()
![]()
![]()
Ти като гърците 13, 14, 14 бонус................................................... ......................
![]()
![]()
баш кът тях не знам дъл шъ можем
![]()
![]()
щот при тях требе да е 20 и някой вече кът че ли
![]()
![]()
![]()
Skp (14-12-2013)