emoyambol Аз имам чакащи къси от 1.3740 и 1.3750 ................
Махна ли ордерите?
Моите се задействаха !!!
Сега съм се прицелил в ТП1 1,3767 и ТП2 1,3753
emoyambol Аз имам чакащи къси от 1.3740 и 1.3750 ................
Махна ли ордерите?
Моите се задействаха !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко държа при евро/долар ... само при паунд/долар ги затворих остана 1 само там и при петрола държа в момента къси.emoyambol Аз имам чакащи къси от 1.3740 и 1.3750 ................
Махна ли ордерите?
Моите се задействаха !!!
такам, късото касирано всичко
пих едно кафе и сокче и направих некой сметки и след тях влезнах дълго евро/долар на 1.37240, лимит 1.39500, стоп 1.3580
туй за другата седмица за ФОМК![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз съ облизвам за фомцата от няколко дена предварително, ма не смея тъй да влизам от предната седмица![]()
![]()
дан стане бела с туй дългото по никое време
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Дизеле май ще има да черпиш уиски, на там отиват нещата![]()
рано още да съ каже кой кого шъ... черпи![]()
![]()
фомцата шъ има цирк бая
![]()
![]()
ма още не може да е ясно даже от кое ниво шъ тръгва тоз цирк па камо ли накъде
![]()
![]()
![]()
Весел уикенд от мен ... няма какво да му мислим сега ...![]()
аз съм го мислил мислил много отдавна, всичко се връзва точно за дългото 1.39500-1.4000
даже малко преди ФОМК ше вкарам още малко дълго щото очаквам в 21 часа на 18 декември да сме около 1.38000 и оттам изстрел над 1.39500
няма мърдане от дългото евро, решил съм сложил съм всичко къде требе и оставям акулите до четвъртък да ме направят щастлив с последната позиция за годината, след туй си давам почивка до пейролите януари месец![]()
ем а дано ти съ получи схемата![]()
![]()
аз само споделям опасения
![]()
![]()
щот картинката кът гледам на тъй ми изглежда
![]()
![]()
![]()
kypa,
те акулите на картинки ги докарват, споко те са хитри
знаят си работата, майстори са
тва 1.4000 го дебна неколко месеца и ше го взема нема де да увартат повече![]()