Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Тука ше се отиграва скуийз - бързи 70-100 нагоре... обратно на старта....
И ввввъъъъъъъртттттииии надолеееее ---- около 1.380000 все така става
Ама дъл да го Играм двупосочно или да си чЕкам надолето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За надолето ще почакаш още. Има първо да катери за да спуска.
Аз съм за нагоре.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Айде още няколко пъти да се повтори че пазара отива нагоре и вече ще взема и аз да повярвам в това![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Да ама като гледам и ти не си легнал ами чакаш да видиш какво ще стане.
Хахахаха и после по леглата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Е ний заКо ручахме жабетата, и чекахме 24:00 да стане
Ку не погледаме отварянето)
Давай Доларееееее
и мене ме съмнява ше има мискинлък някакъв ...толкоз лесно няма тръгне еднопосочно .........
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров