Дизеллллллллллллл, с какъв обем си купил?
.................................................. .................
Дизеллллллллллллл, с какъв обем си купил?
.................................................. .................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
На отиване за Гърция,уискито ще го платят студентите.На връщане,туристите.Ти само,се появи да ми кажеш на уше,откъде го купуваш,това кафе.
Щото,след като си пиеш кафето и еврото полудява.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Да вземеш да си смениш адреса брато във форума. Пускаш лъжлива информация.
Ама няма те забравя споко
Дизела недейте го гледа него, никой освен него незнае с колко е влязъл. Може сметка камикадзе да е пуснал. Като на покера олл ин. Засега си знае работата като гледам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
тайна тайна
ни казвам, може да търгувам и в инстата и при друг брокер и сумарно да е добър обема
тайна майна
обема кво значение има, той е спрямо капитала
да ако влизам със стоп 20-30 пипа сигур мога да влизам в доста по-големи позиции, но аз искам да печеля от пиповете, т.е. не да увеличавам обема и да търся по-малко пипове, а обратното по-малък обем и търся повече пипове което е доста по-сигурно и по-добро като управление на капитала
някой хора искат да забогатеят за една година , аз искам да забогатея на форекс пазара за 10 години![]()
Последна редакция от disel84 : 05-12-2013 на 19:53
Аз съм си майничка, тук съм по служба
Постоянно скитам....
----------
Нафтич, направих си труда да си сметна пиповете за тия 2 месеца...... над 1000.... с приличен обем....ти чакаш полвин година 400 пипа с минимален обем. Ай да видим кое е по-изгодно, мммм?
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Утре почивен ден ли се води
тжо огпжог жо гпопп кнш