Също,като при нас лятото.Само,дето тук,от всяка къща,може да те залае куче или да те нахока,някоя баба.Релаксирай сега.И кърти форексот.
![]()
Също,като при нас лятото.Само,дето тук,от всяка къща,може да те залае куче или да те нахока,някоя баба.Релаксирай сега.И кърти форексот.
![]()
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Врътката готова. Новата къса с плюсов стоп, а дългата затворена на+39пипа.
----------
Знам, година и нещо бачках за Балканстойци. Та познавам разложенки![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Немой така.Банско и Разлог се мразят.По въпроса за курсо-надолу и само,надолу.Лек ден от мен и успех.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Днес има 17:00
LIVE
Currency: usd USD Consumer Confidence (NOV)
High
72.4 71.2
дали фундамента ще окаже сериозно влияние върху двойката ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
30 pips-а![]()
бръмммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммммммм мммммммм
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми чудя се дали да търгувам новината и с какъв обем да вляза![]()