добре де.. удари ми стопа на късите на 1,3571 и и почти веднага върна 20-на пипа. тия Акули се гаврят с нас..
добре де.. удари ми стопа на късите на 1,3571 и и почти веднага върна 20-на пипа. тия Акули се гаврят с нас..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
все още ли има Еврооптимисти?????????????Т.нар. "Акули" току що си разтовариха хайвера.Айде лека и доходна.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
прекрасен пазар тази сутрин - направи 30 пипа в една посока като подлъга биците, че е хванало посока, а на меците удари стоповете.. после върна 15-на пипа и сега прави изнервени движения от по 2-3 пипа в двете посоки в 10 пипов рейндж- красота!
Драсте, банда
Ситито скъсва от тук, без да затваря снощната дълга.
.........Съответно маха стоперчето
Последна редакция от белята : 26-11-2013 на 12:14
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
демек очакваш лека корекция надолу, но продължавщ по-дългосрочен възходящ тренд.. ако така, от къде да слагаме бай-лимитите..
Здрастииии.Снощи,да не е имало игра с някоя рускиня,че чак сега се появяваш?![]()
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Аз направих един торлю гювеч. Имах съса. Тръгна на минус. Вместо стоп, пуснах дълга и заключих загубата. Сега трябва да измисля вход, с който да покрия тази загуба. Само да не стане още по-дебела.
![]()
Точно така.
ама за лимитите нищо не мога да кажа, отдавна съм ги низвергнал
----------
Пълен пустош е тук...... Не рускиня, ами котки и кучки няма.
----------
На часовата ми се види, че заформя100 пипов рейдж....1.3485 ÷1.3575
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш