аз реших да не чакам повече и влязох къси от 1,3513..
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (25-11-2013)
Нафта, гавриш се с любимците си и ще бъдеш наказан![]()
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Почнах като на майтап, ама шефа ми разшири отдела...... назначи ми още човечета и явно ше се окопавам тук......
----------
Бавният и продължителен огън е за теб, мисля си.........
----------
Пак се върна от жълтата линийка....... май ше давам стопове тая вечер.......
Е, крайно време беше.......
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
JaY_Z (25-11-2013)